Saknar min mobil

Jisses va jag saknar min gamla mobil. Det strular visst med dom som ska laga glaset och jag får vänta ytterligare….. Teknik, teknik. Jag har bara telefonen till insta, mailkoll, FB och jag tycker det räcker. Vissa har trådlösa hörlurar, lyssnar på ljudböcker och musik på gymmet, köper på sig iphone tillbehör och en massa. Jag håller mig till basicsaker…

Det är konstigt att det ska vara olika mobilladdare till alla mobiler förresten. Tänk va praktiskt det vore om de såg ut på ett enda sätt. Bra för miljön också. Varje ny mobil som köps ska det vara en ny laddare till.

Känns lite rörigt ibland…

Nåja, jag får hålla mig till min gamla mobil så länge och de enkla sakerna som funkar för mig. Jag undrar hur framtiden ser ut för mobiler. Hur mycket kommer vi att kunna använda dem till. Vi swichar, använder bank-id, ser stillbilder och rörliga bilder. Vi kan fota och filma och sprida både kunskap och onyttiga saker. Allt i en liten mobil.

Vad använder du din mobil till?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Saknar min mobil

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Jag använder min mobil i mitt arbete så det blir appar, redigeringsprogram, musik, kommunikation osv 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *