Säg hur har vi det med träningen idag?

Sommaren innebär mycket trädgårdsarbete för mig. Gräsklippning, ogräs, klippning av buskar och lite förberedelse inför att elda ett par brasor under hösten. Det blir mycket vardagsmotion.

Jag har passat på att cykla för att variera träningen. Det är skönt att använda benen ordentligt. Löpningen har legat i träda och jag saknar det mycket. Det är en viss frihetskänsla att springa tycker jag. Man rensar skallen på ett bra sätt.

Jag bor i hus och det blir spring i trappan, ut och in, hämta ved, lägga in trädgårdslådor, vattna blommor och så vidare. Man rör på sig på ett bra sätt både ute och inne under den här perioden och det är bara att passa på så länge det varar.

Idag blir det ett styrkepass på lunchen på gymmet. Sen drar jag till Linköping för ännu en föreställning av Pippi. Det är motion det också. Sång och dans och snabba ombyten är det som gäller.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *