Rör du på dig nåt?

Såg på nyheterna att större delen av Sveriges befolkning bör röra på sig med än de gör. Jag har många träningsvänner och tycker att ”alla” tränar både styrka och löpning så det stänker svett om det. Men det är ju inte alla som gör det. Jag minns inte några siffror men det var ganska katastrofala siffror.

Vad som är viktigt ät idrotten i skolan. Det är där man bygger upp ungdomarnas vanor och bygger intressen till framtiden. Det finns något för alla. Badminton, friidrott, cykel, simning, styrka, volleyboll, yoga, basket, handboll och 1000 andra sporter att välja mellan. Eller varför inte bara ta en rask promenad innan jobbet eller skolan?

Lite simning kanske?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Rör du på dig nåt?

  1. Matilda Berlin skriver:

    Jag såg det med! Helt sjukt!! Är verkligen så glad att man hittat glädjen till träning och rörelse, och (förhoppningsvis) aldrig kommer att tillhöra den gruppen. Kram fina <33

  2. Dixi Wonderland skriver:

    Jag såg också det. Träning är så himla viktigt för vårt välmående. Jag går på mina hundpromenader 3-4 gånger per dag. Vill inte ens veta hur lite jag förmodligen skulle rört på mig om jag inte hade haft hundarna då jag arbetar så mycket framför datorn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *