Rödbetor är visst lite inne nu

Har ni ätit rödbetor på länge? Det är ju med i varenda förrätt och varmrätt nu för tiden. Lite inne liksom. Picklade rödbetor finns det helt plötsligt många recept på och här kommer ett till:

6dl vatten

2dl strösocker

1dl ättikssprit

3cm skivad ingefära

3 rödbetor

2 äpplen

Koka upp vatten, socker, ättika och ingefära. Rör tills sockret löses upp.

Skala rödbetorna och hyvla dom och äpplena.

Varva rödbetor och äpplen i en burk och slå över den ljumna lagen. Vänta 20 minuter innan du serverar.

Det känns som att jag ska testa detta i helgen. Bara 6 ingredienser och det bör jag klara.

Har du testat picklade rödbetor?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Rödbetor är visst lite inne nu

  1. Emma Engström skriver:

    Men oj så mumsigt! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *