Regnet det bara öser ner…

Åkte till landet direkt efter jobbet och det började regna 2 km innan jag kom hem. Bestämde mig för att springa i alla fall. Det blev en kanonbra tid. Kanske var healingen som gav mig förnyad kraft.

Sen åkte jag till badhuset och simmade. Det är stängt imorgon på Nationaldagen så det är bara att passa på. Efter det handlade jag och det blev både kebab och chips. Mums. Nu ska jag slappa och läsa en stund. Jag har även hunnit ladda ner ett par filmer från Netflix så jag ska nog klara en regnig dag imorgon.

Det var en himla tur att Byledraget kom hem till mig igår och inte idag. Då hade vi fått ställa in. Oj, nu ringde äggklockan. Fisk i ugnen till imorgon, nu ska det ut. Vi hörs!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *