Regn, sol, regn, sol…

Mycket blandat väder idag. När jag åkte hem från Helsingborg regnade det 50% av resan. När jag kom hem sken solen så jag passade på att cykla och springa. Cyklingen gick ok men löpningen fanns det ingen kraft kvar till. Dålig mat i helgen och på oregelbundna tider. Inget bra alls. Men bra att jag körde i alla fall, nu kan det bara gå bättre.

Jag har varit ute i trädgården mellan regnskurarna och dragit upp lite ogräs och klippt buskar. Sommaren är härlig men j-r vad det växer, på fel ställen. Och brännässlor finns det gott om. Ajajaj…

Nu ska jag ta en kopp kaffe, sätta mig i favvostolen på verandan medan solen ännu är framme. Sen ska jag läsa. Härligt!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Regn, sol, regn, sol…

  1. Amanda skriver:

    Usch brännässlor är aldrig kul :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *