Redo för ikväll

Det finns huuuur mycket som helst att se på nätet vad det gäller danssteg. Vissa videos är löjligt enkla och en del vansinnigt svåra. Men det är kul att titta runt och skaffa sig inspiration i alla fall. Man blir lätt fast i sitt gamla tänk när det gäller både att skriva och dansa.

Att se hur andra jobbar, gå en utbildning eller gå på föreläsning piggar alltid upp hjärnan och kreativiteten kan nå oanade höjder.  Just nu letar jag efter en coachningskurs på något universitet och hoppas hitta något. Vi får se vad det blir.

Fördelen nuförtisen är ju att man kan läsa en kurs som går i Malmö eller Umeå. Allt sker ju via datorn och det är praktiskt. Kanske lite trist att inte kunna prata med varandra live men fördelarna överväger. Inga långa resoer och föreläsningar som ges kan man titta på när man vill om man inte kan närvara vid just den stunden då de sänds.

Har du läst nån kurs på universitet?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Redo för ikväll

  1. Ethel skriver:

    Jo jag har läst retorik, människan som social varelse, hälsopedagogik, bl.a. En del på distans annat på plats. Håller med dig, stimulerande och roligt att lära sig nytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *