Redan torsdag

Sov på landet inatt och det var underbart att vakna och se solen utanför fönstret. Leidy tog en tripp på gräsmattan medan jag gjorde kaffe. Sen blev det lite film och sen dags att gå upp. Dagens lunch blev uppskjuten till imorgon så det blir träning idag. Hoppas solen skiner ikväll för då tänkte jag springa en bit.

Vad hittar du på idag?

Nosa fram något kul, matte.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Redan torsdag

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Idag ska jag äntligen få träffa min bästa vän. Vi har inte setts på nästan 2 veckor då jag har varit sjuk så länge 🙁

  2. Ethel skriver:

    Vi åker till lantstället i eftermiddag. Lika skönt varje gång att lämna stan. Ser fram emot en långhelg i lugnets tecken. Annars gör jag lite planer för ett evenemang jag ska vara med på. Kulturdagarna i Hed 2-4 augusti. Min bok utspelar sig i de trakterna. Tanken är att jag ska försöka sälja några böcker och ha dialog med de som kommer till eventet. Utbyta livserfarenheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *