Ragnar kryper närmare

Sveriges störst stafett som jag ska medverka i, går av stapeln den 15 juni. Fick just reda på att vi startar 07,00 på morgonen med första bilen. Andra bilen startar då nån gång mellan 11,00-12,00.

Det kommer att bli en tuff utmaning för oss alla. Några springer längre sträckor och några springer kortare. Jag ska springa 2,2 mil uppdelat på mina 3 etapper, varav en mitt i natten….

Sen måste man tänka på att allt kan hända. Det gäller at inte ha en övertro på sin löparförmåga och inbilla sig att det bara är att susa fram. Det kan vara trångt, dåligt väder och man kanske är både trött och hungrig.

Blir tiderna bra så blir dom, blir dom mindre bra får man trösta sig med att det är första gången man medverkar. Det kan vara 100 saker som påverkar. Det viktigaste är att vi fullföljer loppet och att vi har kul under tiden.

Jag är nyfiken på både min egen förmåga och de andra lagens prestationer. Hur kommer vi att lyckas jämför med dom? Var kommer vi att hamna? I mitten eller i slutet eller i början? Det är ca 2,5 månader kvar, men det går fortare än man tror.

Dessutom måste man tänka på vad man ska ha med sig. Extraskor, strumpor, toapapper, choklad, bananer, mat, vatten, reflexväst, ficklampor, kudde, handduk, överdragskläder, första-hjälpen-kit, sudoku……. Ja, listan kan göras lång och det får inte vara för mycket för vi ska ju ha plats i bilen också.

Som sagt, snart är vi där och jag ska nog sätta mig ner och skriva en liten lista på bra-att-ha-saker. Några tips?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 svar på Ragnar kryper närmare

  1. Så grymt 🙂 Häftigt att delta i något sånt!

  2. Annie skriver:

    Så kul! Heja dig 🙂

  3. Emma Engström skriver:

    Wow så spännande, heja dig! :D<3

  4. Matilda Berlin skriver:

    Men guuu vad spännande! Sån kul upplevelse att se vad kroppen klarar av med =) Heja dig vännen!! Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *