Prusselskan är redo

Idag var det äntligen kollationering på ”Pippi på de 7 haven”. Jag har fått äran att spela självaste Prussiluskan och ska även vara sjörövare. Ett riktigt bra gäng träffades idag för första gången och läste manus och gick igenom lite scener.

Det var länge sen jag befann mig i en black box och det kändes skönt att äntligen vara tillbaka. Prussiluskan ska spelas av en annan tjej i Linköping och av mig i Norrköping. Vi har premiär i slutet av juli så det är inte så mycket kvar att vinka på.

Imorgon ska vi ses igen och fortsätta. Då blir det 4 timmars rep med full fokus. Det här har jag saknat. Jag ska försöka knäppa lite bilder imorgon, jag hann inte idag. Fokus på annat.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *