Poddfemma

Mordpodden i örat och löparskor på fötterna.

Min träning inspirerar andra och jag har idag fått en ny kund. Roligt att kunna bidra till att folkhälsan håller sig uppe. Att kunna hjälpa andra att må bra, äta rätt och komma igång med träning.

Ibland behöver man en rejäl spark i rumpan för att skärpa sig och komma igång. Lite hjälp på vägen skadar aldrig. Man kan känna sig ensam ibland när man tränar och har kanske ingen att fråga eller bolla med.

Hösten kommer och många vill komma igång med träning. Man kommer igång med rutiner och matlådorna ska dammas av. Frukost, mellis, lunch, mellis och middag. Nu ska allt köra igång.

Det finns mycket man kan varva mellan vad det gäller träning och att variera är bra. Simma, promenera, cykla och springa. Och sen finns det roddmaskiner, cross training och olika pass att välja mellan.

Att vara ute på sommaren och jobba i trädgården är inte att förakta. Gräsklippning, kratta löv, skotta snö, klippa buskar och släpa ris. Frisk luft och lite sol på näsan. Snart blir det mörkare.

Vad det gäller mat kan det vara kul att odla lite själv under våren och sommaren. Morötter och tomater har jag fått några stycken. Man bör lära sig att blanda lite och våga testa nya maträtter.

Höst, ny kund och nu är det bara att köra vidare!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *