Planering inför nästa år

Ni som känner mig vet att jag alltid ligger ute i god tid. Att planera är jag bra på och jag har ett excelark där jag planerar in allt från hundklippning till teaterresor. Det kanske låter lite galet, men om man som jag har att göra med andra människor så bör man ligga ute i god tid för att undvika krockar av olka slag.

Klippning? Stör ej – jag äter!

Visst händer det att det krockar ibland och visst är det saker som dyker upp som jag inte kan rå på, men för det mesta flyter det eftersom jag har en bra överblick på läget. Att starta upp 5 dansgrupper är kul men man måste också veta när man ska sluta och hur man ska lägga upp avslutningen. Det är inte bara att klämma in några dagar.

I höst blir det ingen uppvisning med dansarna i aulan i Katrineholm som det brukar vara på våren. Jag funderar på att göra en liten mindre avslutning och kanske en dans tillsammans. Det kan vara kul för dom minsta att träffa dom äldre tjejerna. Lite läskigt kanske, men fokuserar man på dansen så brukar det funka bra.

Minne från Stadsparken i augusti

Det är inte bara dansen som ska planeras in. Jag springer ju lite och jag vill gärna medverka i några lopp även nästa år. Vårruset, Söder runt, Tjejmilen, Stadsloppet och kanske några till. Det gäller att få in dom på ett bra sätt också. Jag springer aldrig lopp som är längre än 1 mil, men jag vill i alla fall inte att all lopp kommer samtidigt.

Delar av underhållningen på Tjejmilen

Sen vill jag även åka på teater själv. Imorgon blir det ett besök i Stockholm igen och vissa biljetter köper man 4-5 månader innan och abonnemang ett år innan. Då måste jag skriva in det i almanackan så det inte krockar med ett lopp eller en dansavslutning.

Så ny kör vi…..2020 here we come!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Planering inför nästa år

  1. Ethel skriver:

    Så du hälsar år 2020 redan välkommen ☺? Oj!
    Jo tiden går förstås fort. Snart är vi där …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *