Ingen träning idag

Jag hade beställt ett par nya framdäck igår och dom kom idag. Ok, ingen lunchträning men det får man beska med. Nehej, då hade däcken fel dimension….. så nu får dom skicka efter nya…..grrrr. Men jag hann beta av lite nnat på lunchen så jag får väl pressa biccan och axlar efter dansen ikväll.

Pasta och räkor blev det till lunch i alla fall och det var smaskigt. Alltid skönt med matlåda. Då slipper man tänka. Nu har jag bara 2 böcker kvar i bokhögen och jag är såå sugen att skicka efter fler. Vi får se vilka som släpps denna månad.

Ikväll efter dansen blir det lugnt, kanske drar runt på dammsugaren ett varv, sen pasta med räkor och en prommis med Lillgumman. Skönt!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *