Piskan på ryggen

Inspiration pratas det ofta om, både i skrivarkretsar och träningskretsar. Jag undrar lite vad det är. En obetald månadshyra är den störst inspirationen, stod det i en almanacka för några år sen. Där kan jag hålla med. Det enda som gäller är att bara göra det man ska. Jag har svårt för att skjuta upp saker, både på jobbet och privat. Jag gör gärna det jag ska på en gång så jag blir av med det. Sen kan man vila. Att ha ett gäng med gula postit-lappar framme har aldrig varit min grej.

Svara på en gång!

Jag åker och tränar direkt efter jobbet och avbryter bara ett löppass om kroppen säger ifrån. Har jag planerat att springa en mil och ”tar slut” efter halva sträckan kliver jag av. Men att åka hem först, handla och städa för att sen åka till gymmet, det funkar aldrig.

Det finns de som uppfattar mig som jätteupptagen och att jag alltid har saker på G. Delvis är det sant, men jag har en hel del ledig tid också. Man kanske inte skriver på FB eller bloggen att man gjort ingenting i 5 timmar… Man berättar ju bara om det man gjort, eller hur.

Jag är däremot väldigt bra på att planera och organisera och det är därför jag hinner så pass mycket som jag gör.

Och det viktigaste av allt – jag gör det på en gång – inte imorgon!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Piskan på ryggen

  1. Netti Starby skriver:

    Det är verkligen lika bra att göra saker på en gång! 😀 Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *