Petar i träningsschemat

Satt en stund imorse och petade i träningsschemat. Jag fick ihop 9 mil imorse och det kändes bra Nu när jag bestämt mig för att inte springa 21K i april behöver jag inte känna pressen att stoppa in längre sträckor än 1mil. Det känns skönt att veta vad man vill och inte.

Nu har jag tagit bort de förlängda löppassen och kör bara en mil, plus intervaller, plus mina 5 kilometare. Ska försöka komma upp i 100 mil detta år också och det tror jag ska funka.

Sen har jag både dans, simning och styrkepass, plus lite cykel när våren kommer. Det känns som om det kommer att bli ett riktigt bra träningsår i alla fall, utan 21K.

Hur lägger du upp dina träningsplaner inför 2019?

 Lite blandning är bäst

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *