Paket på posten och lunchshopping

Jag hann hämta ut paket idag och det blev några nya linnen och en blommig bikini med rosa botten. Jag älskar linnen och använder dem nästan dagligen. 

Klänningen blev ett impulsköp, jag gillade färgen och gick in i affären just bara för att jag såg något rött. Storlek 34… det var ett tag sen jag kunde ha det. Känns toppen. Nu vet jag att den här var stor i storlekarna men i alla fall.

Det blev 5 km i regn på landet. Inget hällregn direkt men blöt blev jag och det var underbart. Jag fick luft för första gången på länge och jag hoppas att jag får uppleva den känslan fler gången inom kort.

Sen fick jag ett städryck. Bytte lakan i sängen, tvättade, var uppe på vinden och kastade saker. Gamla videofilmer tavelramar och trasiga leksaker. Sen plockade jag ihop en låda som ska skänkas. Känns riktigt bra. Måste köpa genomskinliga plastlådor så jag får sortera ner det som ska vara kvar. Perfekt för då ser man vad man har.

Klockan är redan halv 10 och jag undrar var tiden tar vägen ibland. Ska skriva en bit på min pjäs och sen blir det ZZZzzz…

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *