Påfyllning i gråa tider

Igår klickade jag hem en premiärbiljett till februari nästa år. Det ska bli så himla kul med en Stockholmspremiär. Kul att få skratta lite, det kan behövas i dessa mörka tider.

Igår hämtade jag 3 skor/stövlar på posten. Tyvärr var ett par för små så dom ska jag skicka tillbaka idag. Jag beställer mycket via nätet och det är inte så ofta man får skicka tillbaka något. Det mesta passar. Bilder kommer ikväll.

Och precis nu beställde jag en bok av Eva-Lena Dezmin. En författare jag lärt känna via bloggen. Hon har skrivit flera böcker och blir bara vassare och vassare. Ska bli kul att läsa hennes nya bok, Gärningsspelarna. Jag återkommer när jag läst den!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Påfyllning i gråa tider

  1. Ethel skriver:

    Låter intressant! Tack för tipset. Väntar på din recension.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *