Örebro

Kära teatervänner!

Nu på söndag den 19 mars finns det möjlighet att besöka en av länets vackraste Folkets hus, där många under årens lopp beundrat de mycket speciella kulisserna. Just precis, jag talar om Åmmeberg Folkets Hus, platsen för Amatörteatersamverkans årsmöte med smörgåstårta och workshop i clown med ingen mindre än Josefine Andersson från 123-Schtunk!

Som vanligt ska du känna dig välkommen ut i länet och avnjuta teater på fler speciella platser, vad sägs om fars på en gammal möbelfabrik i Fjugesta eller på den vackra nyrenoverade Kungsteatern i Karlskoga? Kanske en sväng till Örebros Kulturkvarter eller varför inte Lilla Kvartersteatern, en mycket varm och gemytlig teater där du garanterat knyter nya bekantskaper innan kvällen är slut.

Under valborgshelgen finns det också chans att knyta många nya bekantskaper, inom amatörteatern i hela Sverige, för då är det dagas för ATR-festivalen i Halmstad. Inte mindre än två av festivalens åtta utvalda föreställningar kommer från länet (!). Vi vill gratulera teatergänget från Dialog daglig verksamhet i Örebro/ Nya teatern, deras pjäs ”Trasdockor” är ett av festivalens åtta utvalda bidrag från hela landet. Vi vill även gratulera Teaterföreningen Lyset i Karlskoga då även dom blivit uttagna att spela på festivalen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *