Örebro teater laddar inför hösten

Nu släpper vi programmet för spelåret 2022–2023. I repertoaren ryms bland annat Ira Levins mordthrillerkomedi Dödsfällan – en av de största succéerna på Broadway genom tiderna, nyskrivna Kalkon i en resväska av Staffan Göthe och Jenny Jägerfelds hyllade Comedy Queen som nu för första gången blir teater.

Kära publik — äntligen kan vi presentera nästa teatersäsong! Med stor förväntan och stolthet längtar vi efter att åter få möta er i våra salonger och på turné.

Efter två år av restriktioner och begränsat publikantal hoppas jag innerligt att vi går mot en tid där teaterupplevelsen kan återgå till att stå i fokus, och vi kan mötas igen utan avbrott i fullsatta salonger. Glädjas tillsammans åt alla brokiga, bråkiga, brutala, tokiga och finstämda teaterupplevelser årets repertoar erbjuder. För finns det något som är fundamentalt för teaterkonsten är det just mötet med er, publiken.

Det kan ske på vitt skilda platser – i vår teatersalong, på en bygdegård, utomhus eller i ett klassrum – var spelar mindre roll. Huvudsaken är mötet mellan scen och salong och den upplevelse vi alla samlas kring. Teater.

Från oss alla på teatern, varmt välkomna och mycket nöje!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *