Ordning på torpet

Det är mycke nuuu… Jag jobbat som en iller, hoppas illern inte blev kränkt. Jag har ju danskurser, sånguppdrag och teaterjobb och nu statist i Kolmården. Det är jättekul. jag har en enskild firma och sköter min bokföring själv. Den är ju å andra sidan inte så himla omfattande.

Men det finns ju större företag och givetvis föreningar också som behöver hjälp  med det ekonomiska. Det är inte alltid det lättaste at ta hand om. Sen kanske man inte hinner det heller för man vill göra annat som man är bättre på.

Man kanske till och med behövrekrytera nån som financial controller interim. Det är ju en himla tur att det finns folk som är bra på siffror och som tycker det är både intressant och roligt.

Det är ju grunden till att ett företag ska kunna fungera. Det finns företags om tillhandahåller tjänster som dessa. Både redovisnings och bokföringstjänster. Det ska ju även skickas fakturor förhoppningsvis och någon ska se till att de betalas och bokförs på rätt ställe.

Många olika jobb blir det…

Jag har pluggat både ekonomi och marknadsföring och vet att det är stor kunskap som ligger bakom dessa tjänster. Det är viktigt när man har ett eget företag i mindre skala att man lär sig mycket själv. men ju större företaget är desto mer hjälp behöver man få.

 

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *