Ops, lite besviken på mig själv

Minns ni att jag i början av månaden skulle starta ett excelark där jag noterade alla inköp. Det är klart nu. Och vilken chock man får när man ser hur mycket som går ut på en månad……

Till mitt försvar får jag säga att jag verkligen har passat på att gå ut och äta med kompisar i augusti för jag vet att det inte finns så många kvällar lediga i september. Sen har det blivit mycket bilkörande och bensin och det kommer också att bli mindre.

Inga större utsvävningar vad det gäller mat, men visst kan man se över det också. Och definitivt inköp av kvällstidningar som kostar mer än det smakar. Nu ska jag skärpa mig i september.

Kollar du dina utgifter någon gång?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ops, lite besviken på mig själv

  1. Ethel skriver:

    Jo, när jag slutade jobba drog jag ner på mycket, som jag faktiskt knappt kommer ihåg vad det var nu. Saknar inget. Gillar det enkla livet. Hör till åldern kanske. Jag prioriterar god mat och dryck och att kunna bo på hotell då och då när jag vill ta en liten semestertur. Mycket av det jag gör nu kostar inget eller bara lite grann, springer, vistas i naturen, läser, skriver, umgås.

    • Pia Widlund skriver:

      Ja, det enkla livet är det bästa. Att äta ute är inte alls nödvändigt. Bra att kolla ibland, man blir lite paff.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *