Ops, kommer på mig själv…

… med att titta på baddräkter och bikinis, samtidigt som det är minusgrader ute. Brrr. Men visst blir man lite shoppingsugen ibland. Jag har läst att gult är det stora modefärgen i år. Jag har en gul blus hemma och en gul tröja och jag älskar dom för den glada färgen. Vi får väl se om jag hittar en gul baddräkt till simturerna.

Jag blir shoppingsugen på våren när jag öppnar garderoben och ser alla tjocka tröjor som tar plats på hyllorna. Jag vill lägga undan dom högt upp på en hylla och plocka fram tunna sommarblusar och skjortor. Men, jag vet att det är lång tid kvar innan den tunna sommarskjortan gör entré.

Vilken är din favoritfärg i år?

 Gult är sommar

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Ops, kommer på mig själv…

  1. Amanda skriver:

    Gult är så fint! 🙂

  2. Dixi Wonderland skriver:

    Jag har nog inte kommit så långt än. Älskar ju brunt nu under vintern men vet inte vad jag vill ha i sommar 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *