Onsdag och solen kom fram

Det rullar på nu. Jag har hektiska dagar framför mig och är glad över att jag kan planera och organisera min tillvaro på bästa sätt i alla fall. I helgen måste jag ta tag i koreografier till barnen och vuxengrupperna. Jag har steg i skallen som ska ner på pränt. Viktigt att skriva ner allt, precis som när man får en låttext i skallen. Annart riskerar man att glömma allt och då blir man bara irriterad på sig själv. Om jag börjar vet jag att jag kommer igång och det brukar flyta på rätt så bra.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Onsdag och solen kom fram

  1. Emma Engström skriver:

    Lycka till med alla planer som du har framför dig! 😀 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *