Onsdag och helt ledig

Inga dansgrupper ikväll, känns ju ganska märkligt men ändå lite skönt. Jag märker att julfeelingen tar över mer och mer och jag har beställt julmat till en lunch på jobbet. Jansson och köttbullar är väl min favorit, förutom lax och rödkål. Jag gillar julmat.

Jag har även beställt ett par julbord till mig själv som Leidy får hjälpa mig att kalasa på. Dom ska jag hämta innan julhelgen. Skönt med lagad mat som smakar bra. Jag är ju ingen klippa i köket.

Ikväll blir det en vända till gymmet. Vad hittar ni på?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Onsdag och helt ledig

  1. Ethel skriver:

    Jag ska åka till Varbergs Kurort tillsammans med en väninna. Ska sitta där och skriva och läsa och ha det bra. Och tänkte ta en tur i gymmet. Vi är kvar till imorgon. Tyvärr ska vädret inte bli särskilt bra. Annars ligger hotellet perfekt, alldeles vid havet, för en tur runt viken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *