Onsdag

Jag hann läsa imorse och t 2 koppar kaffe. Sen lite nyheter. Det berättades att studenter inte mår bra av att vara hemma. Det funkar nog ett par dagar eller en vecka men sen saknar man de sociala kontakterna. Inte bara plugga ihop utan även prata om livet, ta en kopp kaffe, skratta och lysa upp varandras vardag. Det gör man inte i all oändlighet via nätet.

Jag jobbar för fullt och har en bra arbetsplats där många har valt att ta med sig datorn hem. Jag har valt att sitta kvar på kontoret och jag tycker det är toppen. Vi på kontoret trivs med varandra och jag tycker om att ha mina morgonritualer vad det gäller äggmacka, kaffe, logga in, heja på dom som droppar in, ta påtår, lite morgonmöten och sen rulla igång.

När man jobbar eller pluggar hemma mister man inte bara kontakten utan även rutinerna och det är en ganska stor del av vår vardag som är bra och som vi tyvärr glömmer bort. Vi verkar mer och mer förbereda oss på att jobba hemma under 2021 också. Viktigt är att man kollar av hur man sitter, vad som händer om nåt går sönder hemma, t ex datorn man lånat med sig osv. Nya rutiner kräver nya frågor.

Vågar du ställa dom?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *