Onsdag

Jisses vad jag trivs i min nya lägenhet. Det är varmt och skönt och man behöver inte spola i 5 minuter innan det kommer varmvatten på morgonen. Bara en sån sak. Idag kommer det en snickare som ska hjälpa mig att sätta upp ett par badrumsskåp. Sen är 99% klart. Jag hinner inte träna idag heller utan får ta det imorgon. Vissa saker gör att man får bryta sin träningstrrend och flytt är en sån.

Jag flyttade hemifrån samma månad som jag fyllde 18. Pappa var portvakt i huset vi bodde och det blev en etta ledig. Jag började mitt första jobb på Ljungströms Konfektionsfabrik i Vingåker efter gymnasiet och sen fick jag klara mig själv med ekonomin. Det var inga problem. Jag bodde utan soffa i 3 månader för jag prioriterade att fixa körkort.

Efter det köpte jag det jag ville i möbelväg och det var snart gjort till den lilla ettan. Den hade sovalkov, balkong och ett litet kök och jag trivdes otroligt bra. Rosa gardiner och rosa matta, givetvis. Efter många år såldes det tomter i Vittbro utanför Vingåker. Jag köpte en och byggde en tvådelad friggebod. Efter några år byggde jag till adrum och sen flyttade jag ut. 22 kvadrat.

Efter några år byggde jag ut så jag fick ett stort vardagsrum på 24 kvadrat. Ny soffa och ny bokhylla. Det blev stort och luftigt och jag trivdes mycket bra med att bo på landet. Jag jobbade i Norrköping under den perioden och var borta mycket i veckorna.

Under tiden bodde mamma och pappa i mammas föräldrahem i Byle, utanför Vingåker. Där har jag växt upp. Plockat smultron, rensat ogräs, cyklat, sprungit, badat, tältat och njutit till fullo. När mamma och pappa blev gamla orkade de inte ta hand om huset längre och jag sålde då mitt lilla hus i Vittbro och flyttade till Byle.

Eftersom jag under 12 år jobbade som ordningsvakt i Katrineholm och slutade 02,00 så skaffade jag en övernattningslägenhet i Katrineholm. 24 kvadrat och den var perfekt. Jag hade även dansgrupper på kvällarna och det var skönt att slippa åka hem nästan 3 mil enkel resa.

För någon månad sen uppenbarade sig en chans att köpa en etta. Jag la högsta budet och köpte den. 17,8 kvadrat som ligger i grannhuset. Jag har gått med lite mellan husen och tagit tyngre saker i bilen. Nu är det mesta klart och jag är jättenöjd, jätteglad och även jättetrött…

Och bilder ska komma, jag lovar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *