Och hur ska jag ha det med träningen?

Jag börjar året med en förkylning så jag ligger lågt just nu. Padeln har tagit över mycket av både styrketräningen och löpningen. Den ska fortfarande få vara stor men jag måste komma igång med löpningen. Sprang ett par korta sträckor innan nyår och njöt varje sekund.

Mitt högra knä har varit lite trött efter padeln men det gör inte ont när jag springer, vilket är skönt. Målet är att få ihop 2x5km/vecka och det ska jag ha gjort innan februari kommer.

Även simningen ska återupptas. Jag har varit så försiktig med att bada för jag blir kall efter att ha varit varm och är livrädd att bli förkyld och inte få koll på rösten. 9 sångtillfällen i december var viktigt att klara av.

Styrkan ska jag givetvis hålla kvar vid men det kan bli 2 tillfällen i veckan istället för 4. Om jag simmar och spelar padel och springer så kan det räcka.

Dansen kör snart igång igen och där får jag med mig smidigheten. Sitter och lyssnar på nya låtar och får lite inspo till kommande kurser. VÅREN ÄR HÄR…..nästan…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *