Och där köpte jag en soffa…..

Black friday. Ja, spanar man in något lagom och får en rabattcheck så kostar en soffa med hemkörning 4800. En mörkgrå i tyg som är MYCKET mindre än den stora svarta i skinn jag har just nu. Den svarta hade jag med mig från min förra hus, men nu är vardagsrummet mindre och det ser konstigt ut med min stora soffa.

Jag var och köpte lite annat häromdagen och fick en rabattcheck på 10% som jag kunde nyttja till nästa köp. Jag tänkte; Nu eller aldrig. Har varit på jakt efter en mindre soffa i snart 2 år. Och varför inte passa på att köpa en nu.

Det pratas mycket om White monday och att vi ska tänka på miljön. Jag tycker att jag gör det i den mån jag kan. Problemet är att det föds för mycket barn och att vi inte har mat åt alla i fattiga länder. Sen ska alla barn i rika länder ha allt från blöjor, skidor, mopeder, datorer, kläder och skolresor. Då räcker inte världens resurser till. Vi blir fler och fler och alla ska ha mer och mer.

Det gäller att handla lite lagom, även om det är svårt ibland. Vi får vara rädda om vår jord!

Ska du köpa nåt idag?

Köper inte matte köttbullar gömmer jag mig i garderoben!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Och där köpte jag en soffa…..

 1. Annie skriver:

  Håller helt med dig! lagom är bra och inte överkonsumera för mycket ..
  Det shoppas för mycket ibland till höger och vänster 😉
  Har inte handlat nåt idag förutom några nocco och bananer på Coop 😉

  Snart träning 🙂

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *