Nytt sångjobb

Det är en utmaning att boka sig själv som sångerska. Man får maila och ringa och det gäller att hitta rätt person när man väl kommer fram Ibland går det som en dans och ibland får man slita.

Det är inte så speciellt bra betalt men det funkar. Ekonomin i föreningar och på äldreboenden är skral. Jag är inget proffs men har ändå satsat på både musikutrustning, sånglektioner och kläder. Ett snyggt yttre gör sitt till. Då vill man ha betalt.

Jag har gjort några gratisgig och det gör jag gärna om det är för en god sak. Fler såna hoppas jag kommer framöver.

Kontakta mig gärna för sångjobb, med eller utan pianist.

piawidlund67@gmail.com

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *