Nyårslöften eller höstlöften?

Många ger nyårslöften. En ny start på året och man är laddad inför att ta tag i sig själv eller andra saker som utvecklar en som person. Jag brukar inte ge nyårslöften men sätter ofta upp flera olika mål som jag vill genomföra under året.

Ibland går det bra och ibland mindre bra. Huvudsaken är att målen är uppskrivna och att man tittar på målen, helst varje dag. Då kryper dom sakta in i benmärgen och man blir påverkad av dom vad man än gör. Vare sig man tror det eller ej.

Jag satte 7 mål inför 2022. 2 är klara och de andra är på gång. Det behöver inte vara så krångliga saker. Jag satte bl a som mål att gå på bio 12 gånger, bara för att det var så kul och för att coronan släppt en aning. Där har det bara blivit 4 besök, men snart kommer hösten och då kan man passa på att se något kul.

De andra målen behåller jag för mig själv. Det tycker jag man ska göra. Det är bara du som styr över dina mål och ingen annan ska lägga sig i. Du ska styra ditt liv själv.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *