Nyårskrönika februari 2018

Delar av Djulö-gänget var i Högsjö och såg ”Hurra, en pojke”.

Teaterträning satte igång inför sommaren. Det var mest sångrep till en början men även lite dans. Skönt att börja i god tid.

Jag gick med i cykelklubben

 Cykelhjälm…ehhh, joråsåaatte….

Kom igång med löpningen ordentligt och det blev bra tider. Det var ok väder så det blev några löppass utomhus, hör inte till vanligheterna.

Röjde det sista i pappas lägenhet

Danskurserna kom igång

Jag simmade på lördagar

Jag skrev en hel del. Styrketränade, jobbade, tog hand och Leidy. En månad då det blev ljusare ute men var kallt och snöigt. En uppstartsmånad!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Nyårskrönika februari 2018

  1. Vad kul att du kom igång med löpningen 🙂 Jag har aldrig varit en person som gillar att springa

  2. Petra skriver:

    Kom att tänka på en kommentar som jag skrev för länge sedan på din blog då du berättade att du hade köpt öronproppar att ha när du cyklade när jag var ute på en promenad när stormen blåste förbi. Så skönt det var att plugga in öronpropparna och sedan ha både öronvärmare och mössa utanpå. Höll verkligen öronen varma och dessutom så slapp man det mesta oväsendet av blåsten. Faktiskt riktigt skönt att kunna ta en promenead i tystnad och bara slappna av. Fler borde verkligen testa öronproppar och även öronvärmare. Öronvärmarena tar faktiskt bort rätt mycket av vindbrusen och hjälper verkligen till att hålla öronen varma. Riktigt skönt.
    När använder du öronpropparna? Jag brukar ha dem på promenader, joggingturer och när jag cyklar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *