Nya planer på G

Nu har jag fått tillståndet som jag väntat på från ATR. En ny pjäs är på G. Skönt att ha något att sätta tänderna i. Alla roller är klara och lokalen är bokad. Håller på att kopiera upp manus och repschema och det känns skönt att kunna skingra tankarna med något positivt.

Kommer att vara en färdigskriven pjäs och det är 8 roller. En enaktare på ca 55 minuter. Alldeles lagom att köra igång med i höst. Nu ska vi alla vila skallarna lite från repliker osv, men efter ett tag blir det tomt och då börjar man längta efter nya projekt.

Teater är så kul och jag hade ett snack med en skådis för ett par veckor om det. Han sa att det är svårt för andra att fatta hur kul det är. Man kan inte förklara. Och jag håller fullständigt med.

Att få lära känna nya människor, spela någon annan som kanske gör saker och säger saker som ligger väldigt långt från en själv, det är kul. Och utvecklande. Man lär sig saker om sig själv, lär sig uttrycka känslor och tankar, jobba med andra, öppna sig och ta regi. Utvecklande i kubik!

Nya teaterplaner

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nya planer på G

  1. Emma Engström skriver:

    Åhh vad spännande! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *