Nya låtar på gång

Jag skriver och klurar en hel del. Korta stunder ibland och långa stunder ibland. Nu har jag ett par nya låtar på G. En dragspelslåt och en engelsk låt. Alltid lika kul att se hur det färdiga resultatet blir.

Det är kul att prova olika saker. Min senaste låt ”Hur?”, är avskalad och har bara pianokomp och sax. Kanske känns naket för en del men jag ville ha det så. Ibland är texten viktigare än kompet.

Nu har jag en engelsk låt jag jobbat med och där blir det fler instrument pålagt. Och även en vals som det ska läggas dragspel på. Det går sakta fram och i helgen ska jag lägga på sång och sen får vi se när de är färdiga.

Min låt ”Byle-valsen” har vi spelat i Byledraget många gånger och det känns jättekul. Hoppas att även denna låt kommer att spelas.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *