Nya böcker i hyllan

2 nya författare och en ”gammal”. Alltid kul med nya. Giolito har ju sålt mycket böcker och fått bra kritik och även de la Motte. Jag har en bok kvar att dra igenom den blir det lite nytt. Hoppas böckerna lever upp till det goda ryktet.

Ibland är man inte alls överens med recensenterna. Dom tycker boken är superb och jag tycker den är mindre bra. Och ibland är det tvärtom. Kommer du överens med recensenterna?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Nya böcker i hyllan

 1. blondina skriver:

  Kul med nya böcker 😀

  sv; Sååå satans gott ju 😀 Mums!!!

 2. jessy skriver:

  Härligt med lite nytt 😀

 3. Ethel skriver:

  Det är inte alltid jag tycker som recensenterna. Ofta när jag läser recensioner (efter jag läst ut boken), märker jag att det förstås också är väldigt olika vad recensenterna tycker sinsemellan. Från ena mindre bra sidan bort till den andra väldigt positiva sidan och allt däremellan.
  Störst av allt av Giolito har jag läst. Mycket bra tycker jag. Inte alls lik andra i deckargenren. Egentligen ingen deckare alls, mer socialrealistisk dagsaktuell thriller. Gillar hennes böcker mer än hennes pappas.

  • Pia Widlund skriver:

   Giolito ska bli spännande att läsa, GW:s böcker har jag slutat läsa. Det är intressant att läsa kvällstidningarnas recensioner ibland vd det gäller teater. Plustecknen och getingarna varierar ganska mycket…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *