Ny vecka – nya möjligheter

Måndag. Jag har gått med i ett nytt löpprojekt via FB och idag ska jag köra mitt första pass. 6-8km i lugnt tempo. Lugnt tempo blir svårt för fröken Widlund. Jag gasar ju för det mesta. Men det ska bli kul att se om jag kan pressa min tid på milen och jag ska försöka följa träningsschemat så noga jag nånsin kan. Vi har 3 pass den här veckan.

Styrkepass på lunchen och teaterträning ikväll med ”Spökena på Byleholm”. Kul att se gänget och ikväll drar vi igenom hela pjäsen 2 gånger. Vi får fason på det hela mer och mer för varje gång som går. Ska försöka komma ihåt att ta lite bilder ikväll. Jag kommer igång och blir så fokuserad att jag lätt glömmer bort det.

Hur ser din dag ut?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *