Ny och gammal författare

Jag hämtade ett bokpaket igår. Viveca Sten, har jag läst mycket av tidigare och även sett filmerna som bygger på hennes böcker. Riktigt bra faktiskt det kan man inte säga om alla filmatiseringar som gjorts av svenska deckarförfattare.

Sen skickade jag efter 3 böcker av en för mig okänd författare. Jakob Mjölbring Vi får se vad jag tycker om honom och hans författarskap. Kul att upptäcka en ny författare i alla fall, som är svensk. Någon som läst något av honom?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Ny och gammal författare

  1. Eva skriver:

    Jag hade inte hört talas om Jakob Mjöbring men sökte på honom nu när du skrev om honom. Ser fram emot att höra vad du tycker om hans böcker.

  2. Ethel skriver:

    Inte jag heller. Återkom gärna med vad du tyckte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *