Ny dag och nya utmaningar

Om en vecka ska jag träffa guldsmeden igen som jag har inlett ett samarbete med. Vi håller på med ett örhänge och det är lång väg innan allt är på plats både vad det gäller tankar, idéer och själva utförandet. Galet spännande är det i alla fall. Drömmen vore att få sätta ihop en egen liten smyckesserie. Och vem drömmer inte om det?

Dagen är annars en vanlig dag med träning på lunchen. Jag tror det blir 5km löpning även om jag var på benmassage igår. Det går ju att bestämma det i samma sekund som man kliver in på gymmet. Bara att känna av dagsformen.

Ikväll är det aktivitet med jobbet. Minigolf står på agendan och det var huuur länge sen som helst som jag höll i en golfklubba. Vi får väl se hur det går. Men det kan bli en trevlig kväll med jobbarkompisarna som avslutas med lite mat.

Hur ser din dag ut?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.