Ny bokbeställning

Jag har beställt flera nya böcker och bara längtar efter att de ska komma hem. Hoppas jag kan hämta dom på fredag så min helg kan slås ihjäl med läsning. Jag är inne i ett läsflow just nu och det känns bra.

Att läsa gör att man förflyttar sig till en annan värld och blir bekant med nya människor. Några tycker man om och några avskyr man. Och några bara passerar revy och blir osynliga efter ett tag.

Man kan fantisera om hur miljöerna ser ut. Även om författarna ofta är duktiga på att beskriva allt så lämnas det ofta utrymme för att tänka lite själv. Kan vara skönt och avkopplande.

Jag följer mina gamla vanliga författare och lämnar allt annat till sidan. Man sållar ut vad man vill läsa och inte efter ett tag. Många har jag följt i flera år och några är nya bekantskaper. Nu håller vi tummarna för att paketet anländer.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *