Nu hoppar vi in i tisdagen

Snöblandat regn och det var inget kul. Kylan kom tillbaka och eftersom det bara är april får vi räkna med det. Idag blir det coachmöte med Philip Diab igen. Jag vet inte om jag tycker att det ger mig så mycket. Efter varje 2-timmarspass försöker jag få ner något på pränt som har utvecklat mig eller fått mig att se något på ett annorlunda sätt. Behöver jag säga att pappret är ganska tomt.

Nu är det bara idag och 2 gånger kvar så man får väl hänga i. Men jag hade betydligt större förväntningar. Vi är 12 stycken i gruppen och även om inte alla är med vid alla tillfällen så är det kanske några för många. Man lär inte känna varandra så djupt. Jag vet knappt vad de andra håller på med för verksamheter. Hade önskat mer coachning av Philip. Vi får se vad som händer idag.

Man måste vara hoppfull

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *