Nu har jag dansat klart…

… för ikväll. 90 minuters dans är mer jobbigt än man tror. Svett, trött och lycklig…och lite slut i skallen av alla höger, vänster, arm till sidan, nig, böj och sträck. Men va kul det är. Jag började undervisa i jazzdans i Vingåker 1986, fattar ni???? Jag har bara haft uppehåll en termin när jag pga jobb inte kunde ha några kurser. Sen har jag haft dansgrupper i Vingåker, Katrineholm, Söderköping, Högsjö, Arboga, Björkvik och Julita. Och lite koreografijobb i Norrköping för krogshower och revyer.

Jisses vad jag har slitit på. Men hela tiden har glädjen funnits. Inspirationen har kanske inte alltid legat på topp men varje termin har jag jobbat fram mellan 5-15 olika koreografier, lite beroende på hur många grupper jag har haft. Jag känner att dansen är något jag vill fortsätta med hela livet.

Bilder från en revy på Arbis, Norrköping. Den bästa tiden i mitt liv.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nu har jag dansat klart…

  1. Anna skriver:

    Du är så vacker Pia! Helt otroligt att du hållit i dansen så länge 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *