Nu har det vänt

Kändes bra att springa idag. Det blev 5km och några sekunder bättre än sist. Det går åt rätt håll och jag börjar längta efter att springa ute. Vanligtvis springer jag utomhus så länge det går, men inte under vintern. Jag är maniskt rädd att bli förkyld så jag tar det säkra före det osäkra och springer på löpband.

Jag känner att det börjar lossna nu. Våren kanske påverkar mig psykiskt. Imorse när jag var på väg ut så var det som en ljusstrimma kom från fönstret. Det var underbart och jag stannade upp några sekunder och bara tittade. Kändes lite magiskt.

Känner du av våren?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Nu har det vänt

  1. Ethel Hedström skriver:

    Liite märker jag. Ljuset är kvar lite längre. Fast idag har det varit mulet och mörkt.

  2. Matilda Berlin skriver:

    Men åhhh! SÅ underbart att höra!! Heja heja heja dig!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *