Nu har det hänt igen…

Det är alltid lika roligt att bli kontaktad av någon som vill spela teter. Jag har hållit på med teater på amatörbasis i många år och har skapat mig många olika kontakter. För ett tag sen var det en kvinna som kontaktade mig och ville träffas. Nu har vi ätit lunch ihop och vem vet vad detta möte mynnar ut i?

Man kanske inte har något att erbjuda på dagen men jag behåller alltid kontakterna och ibland dröjer det inte länge förrän jag har ett nytt projekt på gång. Att täffa nya ansikten och bli bekant med nya människor är berikande ur många olika aspekter. Att sen få ihop ett gäng i olika åldrar som jobbar tillsammans och lär av varandra är jättekul.

Jag minns när jag började på Arbis i Norrköping. Jag spelade Antonia, Don Quiotes brorsdotter i Mannen från La Mancha. Den yngsta var 17 år och den äldsta nästan 70. Jag minns än idag hur kul det var att sitta i rökrummet (ja, det fanns såna då) och höra deras historier om tidigare uppsättningar. Det var tider det och dit längtar jag tillbaka.

Sicken ärta då……. från 1993 och 1994

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nu har det hänt igen…

  1. Ethel skriver:

    Förstår att det var intressant att höra äldres historier. Och att det har varit roligt att hålla på med teater. Som du ju gör fortfarande. Det verkar passa dig förträffligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *