Nu äre kväller

Lite pasta, räkor, creme fraiche, tomatpure och curru, sen är kvällsmaten klar och morgondagens matlåda. Jag toppar med lite oliver och tomater. Enkelhet är bra.

Nu har jag dansat men 2 grupper och är trött i fötter och i skallen. Jag gjorde en improvisationsövning med stora gruppen idag. Jag har skrivit olika saker på lappa; ben, hoppa, snurra, golvet, armar, höger. Sen får dom jobba med olika lappar och göra en kortare koreografi efter dom. Lite kul att få se dom jobba och göra något eget.

Nu ska jag packa lite inför helgen. Det är redan torsdag imorgon och jag åker hem till landet för jag är ledig på fredag. Det blir teaterpremiär på Östgötateatern med 50 pers i salongen. Jisses va tomt det blir. Återkommer om detta.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.