När våren kommer…

I samarbete med Soffadirekt

… ska jag få omtapetserat i vardagsrummet på landet. Det får bli en ljus tapet med minimalt mönster. Jag har lite tid på mig att kolla runt.

Vad jag mer skulle behöva göra är att köpa ny soffa. Den jag har är alldeles för stor och tar upp större delen av vardagsrummet. Jag vill ha mer space.

Den här doftar ju sommar.

Den här är lite mörkare men ändå helt rätt. Finns i ljusare färger.

Den här bäddsoffan är helt perfekt.

Den här är helt ok, jag menar…rosa!!

Det finns massor att välja mellan och nuförtiden kan man få välja på massor av olika färger. Jag tror att det får bli en ljus soffa också eftersom min nuvarande är svart. Sen kan man kombinera med kuddar och filat och även gardiner i olika färger. Det är kul att köpa nytt till hemmet, speciellt när det är vår.

Förr minns jag att vi alltid påskstädade på landet. Alla gamla trasmattor ut på vädring, madrasser och täcken på verandan och sen hjälptes vi åt att piska och skaka. Sen dammsög vi, tvättade golvet och fikade medan allt torkade.

Sen bäddades sängarna rena och mattorna las in. Våren kom och solen sken. Nu finns det knappt några trasmattor kvar på landet och ska jag skaka täcket gör jag det genom fönstret. Eller köper nytt. Tiderna förändras!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på När våren kommer…

  1. jessy skriver:

    Rosa!! haha super fin!! 😀

  2. jessy skriver:

    SV: Ja men verkligen, man får kämpa på!

  3. Matilda Berlin skriver:

    Men åhh vad fina!! =) Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *