Något kul på gång

Jag har mycket uppdrag som ska genomföras, både vad det gäller kurser, ekonomi och teateruppdrag. Periodvis blir det mycket och periodvis är det lite lugnare. Många undrar hur jag orkar och hinner men med bra planering så är det inga hinder.

Vad jag alltid tycker är viktigt är att man har något kul att se fram emot. På lördag ska jag till Fitnessfestivalen och det ser jag verkligen fram emot. Hoppas väglaget är ok att köra i. Att bara strosa omkring och titta lite, kanske prata med någon man stöter på, handla till rabatterade priser och insupa atmosfären. Det ska bli kul.

Lite inspiration

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Något kul på gång

  1. Ethel skriver:

    Låter jättekul med fitnessfestival! Hoppas det blir roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *