Mycket sol och mycket dagg

Tänkte klippa gräset men det är så blött i gräset så jag får avvakta lite. Jag rensar ogräs och kastar in ved så länge. Nu ska jag sätta mig och läsa en stund innan lunchen I solen. Skönt att kunna ta tillvara på solen så länge det bara går.

Jag har städat undan lite och ska dammsuga en vända också. I min lilla lägenhet går allt så fort för det är en liten yta. Här på landet är det 2 våningar och 17 trappsten till övervåningen. Dom springer jag uppför och nerför hela tiden och allt tar längre tid.

Jag läste att om man ger järnet i 3 trappor, 3 gånger varje dag, 3 dagar i veckan så förbättras kondisen på 6 veckor. Vilka roliga siffror. Ja, bara man gör nånting så är det bra. Det finns alltid saker att skylla på för att ta hissen eller inte göra något alls. Eller hur?

Man kan ligga i trappan matte…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *