Mycket på G

Jobbar för högtryck med både blogg, musik, admin och lite annat. Allt tar sån tid när man ska göra nåt och dom som har för vana att svara snabbt på sin mail högaktar jag. En vecka är ju liite för lång tid. Man vill liksom beta av det man ska göra och gå på nästa punkt. Jag brukar vara ganska effektiv och stoppas mitt arbete upp är det ofta pga att andra inte kan eller har gjort det dom ska. Lite trist.

När allt flyter är det som bäst och jag jobbar bäst då. Lite press ska det vara men också lite flyt. Och ibland nån som tackar en för vad man gör. Att säga tack, är en bristvara i Sverige just nu känns det som. Viktigt att komma ihåg.

Höstens kurser närmar sig avslutning och det är dags att ro ihop de sista glittertopparna och kolla den sista rekvisitan. Kolla musik och stämma av detaljer med dom som ska arrangera och vara med. Jag har rutin på det mesta men det är alltid nya saker som ska göras.

Jag gillar att planera och organisera och är bra på det. Hemligheten är att vara ute i god tid. Om man tittar i min almanacka har jag planerat ända fram till december 2018. Det låter säkert galet i mångas öron men för mig är det ett måste. Att se helheten med helgdagar, antal veckor, lov och semester.

Sen vet man aldrig hur det blir. Vissa kurser kanske inte blir av för att det är för få anmälda och vissa kurser kommer till för att det är ett stort intresse. Sen kommer ju livet emellan också.

Hur långt fram planerar du?

Bara tills nästa promenad

Tar du en dag i taget eller en månad i taget?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *