Mulet på landet

Jag fick lite höstfeeling när jag såg hur mulet det var på morgonen. Igår kväll spenderade jag nästan 3 timmar i trädgården. Gräsklippning och kantklippning med trimmer. Jag drog även upp några ogräs och vattnade. En underbar kväll.

Sen blev det pasta med räkor och den sista glassen jag hade i frysen. Idag ska jag fixa lite inomhus och fortsätta med trädgården. Det har varit fokus på veden en längre tid och jag har inte hunnit med mer än det nödvändigaste. Nu får det bli ändring på det.

En kopp kaffe och snart är det dags att gå upp. Leidy har redan varit ute en sväng och ligger nu vid mina fötter. Ska vi gå upp nu Leidy? Eller ska matte ligga kvar en stund och läsa?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Mulet på landet

  1. Ethel skriver:

    Det var starkt att hålla på i tre timmar. Trevlig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *