Morgonmöte och sång

Det blev morgonmöte idag och sen tillbaka till stan för lunchfemman och mat. Pasta och köttbullar, ärtor och avocado. Man tager var man haver. Jag satt och lyssnade på sången som jag fått mailad till mig på en ljudfil. Ni vet jag la på sång i lördags och nu är första mixen klar. Det låter rätt bra….haha. Man får säga så om sig själv ibland. Man måste tillåta sig att vara nöjd och det är jag verkligen. Sången är skriven av Sven Bertilsson och han har lagt på alla instrumenten. Sen la jag på sången. Ni kommer att få höra den framöver, jag lovar!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Morgonmöte och sång

  1. Ethel skriver:

    Ser fram emot sången!
    Hoppas att du får en fin torsdagskväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *