Morgon i trädgården

Det är skönt att gå ut och kratta i trädgården på morgonen. Det blev 2 säckar med torrt gräs och lite kvistar. Perfekt att tända en brasa med. Jag ska elda lite igen på fredag var det tänkt.

Man kan kratta huur mycket som helst men jag tar bara det nödvändigaste. Men när solen skiner och det är fint väder så känns det som att man måste passa på. Det är ju bara 3 april och kan komma snö vilken dag som helst om det vill.

Jag ska passa på att ta fram lite noter och fixa innan jag träffar Byle-draget igen på torsdag. Till denna veckas rep ska vi träna in ”Nu går sista visan” och ”Jag hade en gång en båt”. Veckan efter blir det 2 nya låtar. Tar man lite i taget så funkar det bra.

Nu ska jag packa dansväskan och kolla över dagens koreografier.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *